Bestill tilbud

Du kan kontakte oss på 977 45 886 eller sende en e-post på trygve@diembygg.no

Send gjerne tegninger på trygve@diembygg.no

Informasjon om tilbud:

Prosess: For å få en jobbutført av Diem Bygg, starter det som regel med en befaring eller et tilbud basert på tegninger. En av våre medarbeidere kommer da på visitt til stedet der arbeidet ønskes utført eller sender et tilbud på bakgrunn av tegninger eller annen beskrivelse.

Tilbud: Etter befaringen eller mottatte tegninger/beskrivelse sender vi deg et tilbud. Vanligvis får du dette i løpet av 48 timer etter befaringen/motatte tegninger/beskrivelse. Klarer vi ikke det, gir vi deg beskjed.

Tilbudet er uforpliktende.

Mer om prosessen: Du kan lese mer om prosessen her som Diem Bygg jobber etter. Vi har der laget en guide som forklarer hele prosessen fra befaring til sluttdokumentasjon og ferdigstillelse av prosjektet.

Hvorfor Diem Bygg

Kvalitet: Du er trygg når du velger Diem Bygg, derfor jobber vi hele tiden med å forbedre vårt allerede høye nivå. På den måten klarer vi å levere topp kvalitet og nye moderne løsninger som varer, helt uten problemer.

Pris: Vi prøver alltid å gi våre tilbud som fastpris, med mindre annet er spesifisert. På den måten unngår du ubehagelige overraskelser.

Fagbrev: Hos oss er fagbrev viktig, da det viser at man kan sitt fag. Derfor sender vi alltid ut på befaring en med fagbrev som forskalingssnekker.

Kontrakt: Før vi starter jobben, signerer vi en kontrakt med våre kunder. På den måten unngår kunden å få noen ubehagelige overraskelser, da det meste er avtalt på forhånd. Dukker det opp noe uforutsett, tar vi kontakt med kunden, før vi eventuelt gjør noe som avviker fra kontrakten. Vi jobber også 100% hvitt som sikrer kunden mot ubeleilige overraskelser fra skatteetaten etc.

Start/Slutt: Vi avtaler start og slutt dato for de oppdragene vi utfører. På den måten kan du planlegge ditt liv, med at du får det ferdig til avtalt tid, pris og kvalitet.

 Seriøst: Diem AS er seriøs og vi gjør alt hvitt. Dermed slipper du eventuelle ubehagelige overraskelser fra skatteetaten.

Dokumentasjon: Det har blitt mer og mer fokus på boligsalgsrapport det siste året. Dette er en rapport som blir mer og mer vanlig å utarbeide når man selger bolig, og eiendomsmeglerbransjen ønsker å få det til å bli en obligatorisk ordning.

Vi gir deg derfor solid dokumentasjon om det arbeidet vi har gjort. Denne dokumentasjonen sikrer deg at takstmannen kan ta med verdien i det vi har gjort i hans verdivurdering av boligen.

Dialog: Under arbeidet jobber vi i tett dialog med våre kunder. Du kan alltid sende en mail eller ringe til prosjektlederen din om det skulle være noe.

responsive

Vi vil skape verdier gjennom design og gode valg

Våre kunder skal være fornøyde!