Thermomur

Thermomur

Thermomur

Thermommur er en ferdig isolert grunnmur som tilfredstiller myndighetenes krav i Tek 10. Vi kan tilby forskaling og støping av thermomur i sentrale østlandsområdet.

Kort fortalt forskaler man med bruk av isoporklosser man så fyller isopor inn i. Resultatet er at man får en mur som er isolert på begge sider, og det bare er å skru på innsiden gipsplater og male. På den måten får man kraftig billigere og bedre hus, enn tidligere.

Thermomur er produsert av Jackon i Fredrikstad. Men andre norske firmaer som Sundolitt og Vartdal Plast tilbyr løsninger. Thermomur harkommet på markedet for å være der, og vi har trygge erfaringer med at dette er en solid løsning som varer.

Vi forskaler thermomur i hele det sentrale østlandsområde. Vi har base i Oslo, slik at søre deler av Buskerud, hele Akershus og Østfold er områder vi dekker. Ved avtale kan vi utføre forskalingsarbeid andre steder i landet. Dette kan f.eks være hytteområder, Bergensområde etc.

Du er trygg når du velger Diem!

Du booker befaring ved å trykke på knappen under og fylle ut skjemaet du da kommer fram til eller ringe oss på 98 85 38 20