Pusse opp bad

Baderom

Bare i fjor, altså i 2014, skjedde det hele 2913 våtromsskader som skyldes direkte håndverker feil. Når du investerer store summer i å pusse opp badet er det derfor viktig at du velger en seriøs aktør, som Diem Bygg er. Det er trolig også i lengden det rimeligste. Vi er sertifisert i å pusse opp bad, og har både ansvarsrett og er en våtromssertifisert bedrift. Samt vi har solid praktisk erfaring i å pusse opp bad.

Vi vet hva vi gjør, og vi bruker kun materialer og løsninger vi vet varer i mange 10-år når vi pusser opp bad. I tilegg har vi solide sjekklister som sikrer oss mot uhell, og gjør at du som kunde får et produkt som varer i mange 10-år. Det er hva som gjøres bak flisene som i hovedsak avgjør hvor mange år du får glede av ditt nyoppussede bad. Et flott fliselagt bad kan ofste ha grove byggtekniske feil, som først dukker opp etter ett år eller to.

Velger du en useriøs aktør som ikke er våtromssertifisert eller har ansvarsrett og det skjer et uhell er det stor sannsynlighet at du får en kraftig avkorting i utbetalingen av forsikringsselskapet. I tilegg vil du trolig ikke få dokumentasjon på arbeidet er blitt skikkelig utført. Det gjør at takstmenn ikke kan ta den nye verdien på badet du har pusset opp, da de ikke har dokumentasjon på at det er gjort skikkelig. Våre priser på oppussing av bad og våtrom er stor sett fastpriser.

Vi pusser opp bad i Oslo, Bærum, Asker og andre nabokommuner av Oslo.

Du er trygg når du velger en kvalitetsleverandør som Diem!

Du er trygg når du velger Diem!

Du booker vår befaring ved å trykke på knappen under og fylle ut skjemaet du da kommer fram til eller ringe oss på 98 85 38 20