Pusse opp bad

Pusse opp bad i Oslo

Baderom i Oslo, Bærum og Omegn. 

Når du skal pusse opp badet ditt er det veldig viktig at du velger en seriøs entreprenør som vet hva de holder på med. Diem Bygg er en slik seriøs aktør i Oslo-område. Bare i 2014 ble det meldt inn hele 2913 våtromsskader som skyldes feil begått av håndverkere. Hos Diem Bygg vet både prosjektledere og håndtverkere hva som skal til for å pusse opp et bad som varer i mange 10-år. Hvert år pusser vi opp flere 10-talls bad i Oslo og dets nabokommuner.

Diem Bygg har både ansvarsrett, forsikring og er en våtromsertifisert bedrift hos fagrådet for våtrom. Bad er ofte det dyreste rommet du pusser opp. Samtidig er det ofte det rommet du er mest avhengig av for å kunne leve i boligen din. Det er derfor særskilt viktig at du velger nettopp en aktør som Diem Bygg, som gjør at du sikerer deg mot våtromsskader og annet uprofft arbeid.

Diem Bygg bruker løsninger og produkter som tilfredstiller kravene til våtromsnormen,og vi er kurset i Våtromsnormen. Vi vet at det er ikke hvor flott flisearbeid som avgjørhvor lenge et bad varer, men hva som er gjort bak flisene.

Når du velger diem bygg til å pusse opp ditt bad i Oslo, Bærum, Asker eller andre kommuner i Oslo-område er du i trygge hender. Du får solid dokumentasjon som sikrer at takstmannen kan ettergå hva vi har gjort. Dermed får du verdiøkningen med inn i den tekniske taksten. Mangler du slik dokumentasjon vil ikke takstammmanen ta det nyoppussede badet med i takstverdien av din bolig.

Når du velger Diem Bygg får du en egen prosjektleder som styrer arbeidet. Vedkommende har selvsagt norsk byggteknisk utdannelse.

Du er trygg når du velger Diem!

Du booker befaring ved å trykke på knappen under og fylle ut skjemaet du da kommer fram til eller ringe oss på 98 85 38 20