Oppusing

Oppussing

Mange utsetter både nødvendig og ønskelig oppussingsarbeid.  De kvir seg til et arbeid som ofte krever mye tid både til planlegging og gjennomføring.

Diem Bygg kan gjøre hele oppussingsarbeidet for deg.  Vi har profesjonelle håndverkere som kan sitt fag.  De vet hva som skal til for å få et flott resultat.

Ved å velge Diem Bygg til ditt oppussingsarbeid, vil du oppleve fordelen ved å ha en prosjektleder å forholde deg til.  Han sørger for koordinering mellom de ulike yrkesgruppene og gir deg hjelp i å ta de riktige valgene. Vi gjør det meste innen oppussing og rehabilitering i Oslo, Bærum og dets nabokommuner.

Oppussing er tidkrevende og ofte vanskelig å kombinere med en funksjonell bolig og jobbsituasjon.  Ved å bruke Diem Bygg gir vi deg trygghet for et profesjonelt, solid og rask arbeid.  Du kan fortsatt konsentrere deg om din jobb, familie og fritidsaktiviteter.

Alt arbeid Diem utfører for deg, blir dokumentert med bilder, beskrivelse og nødvendig samsvarserklæring.  Dette sikrer at arbeidet blir tatt med i boligsalgsrapporten, og at du får igjen for den investeringen du har foretatt.

Du er trygg når du velger Diem!

Alle våre befaringsmedarbeidere har minst ett fagbrev i et byggefag.  Det sikrer deg at du er i trygge hender alt fra befaringen, når du velger Diem Bygg!

Du booker vår befaring ved å trykke på knappen under og fylle ut skjemaet du da kommer fram til eller ringe oss på 98 85 38 20