Forskaling

Forskaling

Det meste kan bygges i betong og som regel trengs det da forskaling. Diem Bygg tar på seg de fleste små -og mellomstore forskalingsjobber i det sentrale Østlandsområde, og kan også ta arbeid andre steder i landet på forespørsel. Vi holder til i Oslo, og dekker derfor hele Oslo, Akershus, søndre deler av Buskerud-og Oppland, og store deler av Østfold. I tilegg kan vi ta på oss jobber lengre unna, som f.eks hytter etc. ved avtale.

Diem Bygg har sterke tradisjoner med forskaling. Vår daglig leder er utdannet forskalingssnekker og begynte i bransjen for over 15 år siden, kun 15 år gammel.

Ved å benytte Diem Bygg på ditt arbeid får du norske forskalingsnekkere å forholde seg til. Vi vil levere en kvalitet som er blant de beste i bransjen, på avtalt tid. Vi setter vår presisje i at det ikke skal være noe trøbbel med oss.

Nedenfor nevner vi noen av de jobbene vi tar på oss innenfor forskalingsfaget: 

Trapper

Vi tar på det meste innenfor forskaling av trapper. Å forskale trapper kan være forholdsvis enkelt, til ekstremt komplisert. Vi kan forskale og støpe de lette og de kompliserte trappene.

Grunnmur

Diem Bygg forskaler alle typer grunnmurer. Til de fleste av våre kunder anbefaler vi å velge thermomur. Det er kort fortalt en ferdig isolert grunnmur både på inn-og utsiden. Det gjør at tømreren sparer arbeid på isolering, bygge stenderverk etc. og du får en vedlikeholdsfri grunnmur. Thermomur har kommet mer og mer inn på det norske markedet, og det er solide grunner til det. Thermomur gjør at du sparer penger og får en trygg bolig som sikrer Tek10 krav til isolering. Vi kan levere thermomur fra sundolit, jackon og vartdal plast. Vi har avtale med de alle.

Garasjer

Det beste er å bygge garasjen i betong. Det sikrer at du får en sval garasje om sommeren, og ikke for godt isolert garasje om vinteren som gjør at du kan oppleve rustproblematikk. Å bygge en garasje med betong gjør også at faren for brannsmitte blir vesentlig redusert, ved en eventuell brann.

Såle På Mark

Vi tilbyr å forskale de fleste typer såle på mark. Vi tilbyr ferdige pakker med isolering, radon og finstøp. Vi har i tilegg fast avtale med elektriker som gjør at vi kan tilby pakker med varmekabler.

Forstøtningsmurer

Dessverre så finnes det utrolig mange dårlige forstøtningsmurer i Norge. Mange tar for lett på dette arbeidet, som gjør at murer til slutt faller ned, med de skader det medfører. Diem Bygg vet hvordan man skal forskale de fleste typerforstøtningsmurer, om det er rett på fjell eller må ha såle. Vi tilbyr også matrise på forkalingen, slik de får et stilig utrykk. Dette kan gjøre at muren ser ut som en flott skifermur eller steinmur.

Du er trygg når du velger Diem!