BAD

Bad

Bad- og våtrom er en av Diem Byggs spesialiteter.  Vi har solid erfaring i oppussing av baderom.  Vi vet hvordan det skal gjøres.  Hvor lenge et bad varer, avgjøres ikke av hvor fine fliser som velges.  Det er arbeidet som er utført bak flisene, som avgjør i hovedsak levetiden for et bad.

Når Diem pusser opp ditt bad, bruker vi bare løsninger og produkter som vi vet holder i flere 10-år.  Bad blir ofte husets dyreste rom.  Ikke minst av den grunn er det viktig at det utføres kvalitetsarbeid som varer lenge.  Diem bruker løsninger og produkter som tilfredsstiller kravene i våtromsnormen.  Vi er godkjent våtromsbedrift.

Forsikringsselskapene utbetaler hvert år store summer p.g.a. at våtrom ikke er bygget rett.  I de senere årene er kravene for erstatningsutbetaling skjerpet.  Når du velger Diem Bygg er du i trygge hender.  Vi gir deg dessuten solid dokumentasjon på det arbeidet som utføres.

Dokumentasjonen sikrer at takstmannen kan ettergå hva vi har gjort.  Dermed får du verdiøkningen med inn i boligsalgsrapporten.  Mangler du skikkelig dokumentasjon, vil ikke takstmannen ta det nyoppussede badet med i takstverdien av din bolig.

Vi tar på oss alle typer våtromsprosjekter i Oslo og dets nabokommuner.

Selvsagt vil du få en egen prosjektleder som styrer arbeidet for deg, og som hjelper deg med å ta de riktige valgene.

Du er trygg når du velger Diem!

Du booker vår befaring ved å trykke på knappen under og fylle ut skjemaet du da kommer fram til eller ringe oss på 98 85 38 20